Lamellen

Terug naar het overzicht

Lamellen zorgen voor een perfecte lichtregeling in elke ruimte en bieden de nodige privacy. Ze geven je woning een verfijnde uitstraling.

Horizontale aluminium lamellen zijn gemaakt van gerecycleerd aluminium, verkrijgbaar in meer dan 30 kleuren, van klassiek tot trendy. Dankzij de antistatische afwerking kan je ze makkelijk schoonmaken. Heb je pvc-ramen of draai-kiepramen? Dan kan je de jaloezieën direct op het glas bevestigen zonder dat je hoeft te boren..

Verticale lamellen zijn een fantastische oplossing voor schuifdeuren en grote ramen en zijn verkrijgbaar in aluminium, pvc of stof. Als je kamer veel licht binnenlaat, dan geeft dat een zalig gevoel. Toch heb je bescherming nodig: voor de warmte en om te vermijden dat je meubelen, tapijten, kunstwerken, … verkleuren. Door de verticale lamellen te tuimelen bepaal je niet alleen je privacy maar ook de lichtregeling.

Houten lamellen brengen een natuurlijke, warme sfeer in je huis. Ze zijn beschikbaar in twee breedtes 50mm en  70mm. Zo kies je zelf hoeveel zonlicht je wil doorlaten, hoeveel privacy je wil. In ons gamma vind je een brede waaier aan egale en gebeitste lamellen. De houten jaloezieën hebben het FSC- keurmerk. Ze worden dus gegarandeerd gemaakt van hout uit duurzaam beheerde bossen en voldoen aan de maatschappelijke, economische en ecologische eisen van vandaag en morgen.