Tony Baert | Wij zoeken een Commercieel Interieuradviseur - Tony Baert
10 januari 2020

Wij zoeken een Commercieel Interieuradviseur

Ben jij gepassioneerd door verkoop en prospectie, en heb je tegelijk een passie voor interieurprojecten? Dan ben jij de collega die we zoeken om onze sales mee te helpen uitbouwen!

Je vertegenwoordigt Tony Baert, dé specialist in schilderwerken en interieurdecoratie die garant staat voor perfectie & oog voor detail. Daarbij ga je actief op zoek naar nieuwe klanten, je adviseert je prospecten in hun ideale interieurproject en je sluit de verkoop af.

 

Jouw uitdaging

• Je neemt het verkoopproces van interieurprojecten in handen
□ Prospectie: je verkent de markt bij particulieren en B2B, wint nieuwe klanten en beheert de accounts. Je bent aanwezig op beurzen & netwerkevents om nieuwe leads te vinden.
□ Advies & technische expertise: je bezoekt je prospecten, adviseert en maakt correcte opmetingen voor een professioneel voorstel op maat.
□ Verkoop: Je onderhandelt met de klant om te komen tot de verkoop van hun interieurproject.

• Je beheert je Sales & accountplan:
□ Je maakt je sales & accountplan op om de maandelijkse targets te halen.
□ Je rapporteert wekelijks aan het management en geeft feedback over de verkoop, om zo samen de verkoops- en marketingstrategie te verbeteren

• Je werkt samen in een professioneel team van backoffice medewerkers, accountmanager raamdecoratie, verantwoordelijke showroom & marketing, en schilders & installateurs.
□ Je bent de link tussen klanten en de backoffice en vertaalt naadloos de noden van de klant
□ Je volgt trends & markttendensen mee op geeft input aan de marketingverantwoordelijke om samen sterke prospectieacties uit te werken

 

Jouw profiel

□ Je bent een enthousiast verkooptalent met de nodige dosis assertiviteit & maturiteit
□ Bij voorkeur heb je een sales opleiding en/of ervaring met affiniteit voor en interesse in interieurprojecten, schilderwerk & raamdecoratie
□ Je bent een vlotte communicator en denkt klant- en oplossingsgericht: je voelt de behoefte van de klant perfect aan en je zet die om in verkoop door je sterke commerciële drive.
□ Je bent flexibel en kan zelfstandig werken met zin voor verantwoordelijkheid
□ Je hebt oog voor accurate administratie, opmeting & technische afwerking
□ Je bent bereid om 1 à 2 zaterdagen per maand te werken (9:00 – 17:00)
□ Bereid om bij te leren, opleidingen te volgen

 

Je komt terecht in een sterk familiebedrijf dat streeft naar innovatie & vernieuwing. Je stapt in een vaste job met uitdaging & verantwoordelijkheid en met interne opleidings- en groeimogelijkheden.
Een marktconforme verloning en voordelen staan daar tegenover.

Is dit de ideale job voor jou? Stuur ons vóór 15 februari 2020 jouw kandidatuur en CV, we zijn benieuwd!

Mailen naar: isabelle@belisa-solutions.be

Geen producten