[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text css_animation=”left-to-right”]

Tony Baert

Een kleurrijk verhaal.

Van familiebedrijf met naam en faam in het schilderen van herenhuizen en kerken, is Tony Baert uitgegroeid tot dé referentie in piekfijn schilderwerk en professionele interieurdecoratie. Onze passie voor kleur, esthetiek en persoonlijkheid maakt het verschil, zowel voor particulieren als ondernemers.

Het geheim van ons succes?

Wij luisteren naar de wensen en behoeften van onze klanten. Onze inspirerende interieurdesigners en schilders volgen opleidingen om elke trend op de voet te volgen. Maar ook de oude, ambachtelijke technieken die nog in trek zijn, hebben we perfect in de vingers. Tony Baert zorgt voor een kraaknette, professionele afwerking, volgens timing en budget. Duurzaamheid is daarbij geen modewoord. Al vier generaties lang zijn we gekend voor ons onderhoudsvriendelijk schilderwerk met lange levensduur. Al onze producten voldoen dan ook aan strenge kwaliteitsnormen.

Met ons geoefende oog voor detail en absolute zin voor perfectie onderscheiden we ons in de sector als ‘de vakman van artistieke signatuur’.

Bekijk hier de presentatie

Contacteer ons

Heb je een vraag over ons of over ons aanbod? Contacteer ons vrijblijvend, of bezoek onze showroom.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]