Rolgordijnen

Met rolgordijnen geef je een persoonlijke toets aan je interieur. Naast esthetisch zijn rolgordijnen ook functioneel. Ze beschermen tegen de zon, tegen verkleuring en zorgen voor de nodige privacy. Zo kan je kiezen uit transparante, afsluitende of verduisterende doeken, van onderhoudsvriendelijke screenstoffen tot linnen rolgordijnen.

Voor rolgordijnen op groot formaat werken we met Rolxx, een Belgische productie en dat zonder lasnaad. De XXL rolgordijnen geven jouw interieur een strakke designlook.

Voor de perfecte verduistering van je slaapkamer kan je kiezen voor een volledig cassettesysteem met verduisterende doek.

Silhoutte shades zijn gemaakt van twee lagen doorzichtige stof met daartussen een stoffen lamel. Het felle zonlicht wordt omgezet in diffuus, natuurlijk licht. Door het kantelen van de lamellen bepaal je jouw privacy. In gesloten toestand kan je ze ook optrekken en laten verdwijnen in een cassette.

Twist-rolgordijnen : Door de transparante en dichte stroken stof over elkaar te schuiven, creëer je je eigen lichtregeling en privacy. Je kan kiezen voor neutrale tinten of voor trendy kleuren in functie van je eigen smaak. Ze zijn nu ook verkrijgbaar met unieke tekeningen.