Getuigenissen

Tony Baert - Realisatie Rolgordijn

Gilbert VB

Vandaag zijn ze onze rolgordijnen komen plaatsen.

Zowel de ontvangst in de toonzaal en opmeten, als de plaatser kennen echt zeer goed hun werk.

Bedankt voor de goede service.

Een top bedrijf, en zal het zeker aan andere mensen laten weten.

Marc Maes

Uitstekende service en prima werk !! Komen hun afspraken 100% na, waar vind je dat nog tegenwoordig ??

Nils

Ik heb een hele tijd terug Geert aanbevolen aan mijn ouders voor luxaflexen in hun nieuwe veranda’s. Mijn ouders waren dermate tevreden door het geleverde werk dat zij ervoor kozen om nadien ook hun schilderwerken aan Tony Baert uit te besteden, alsook enkele gordijnen/ raamdecoratie.
In de prachtige gordijnstof bleek evenwel een klein productiefoutje te zitten en deze panden werden onmiddellijk vervangen zonder enig probleem.
Kortom kwalitatief hoogstaand werk én een duizelingwekkende service !!!
Mijn ouders maken overal waar ze kunnen reclame voor Geert Baert en zijn topteam.

Dhr. en Mevr. Drieghe

Beste,

Onze schilderwerken zijn achter de rug. Het resultaat is prachtig.

Dit dankzij een geweldige equipe Addy en Siel.

Wij houden er dan ook aan om hun langs deze weg onze appreciatie en dank uit te drukken niet alleen voor hun vakmanschap maar ook voor hun aangename omgang.

Mevr. Suykens

We zijn zeer tevreden over de schilderwerken. Zeer professioneel.

Mevr. D’hondt Joshua

Bedankt voor de levering van de zeteltjes gisteren, de kussens zijn mooi zo, dank je wel, en ze zitten weer zoals vroeger!

bedankt voor het mooie werk!

Dhr. en Mevr. Maes – D’Hont

De plaatsing raamdecoratie in Gent is ondertussen achter de rug en alles is prima naar wens verlopen. We zijn opgetogen met het resultaat.

Onze dank daarvoor !

Jacobs

Langs deze weg wil ik jullie werk nog eens feliciteren 😊, heel mooi werk geleverd en top qua communicatie en afspraken.

Bedankt aan jou en je team!

Segers-Vermeir

Ik hoorde van de monteur dat het heel druk was (is)… maar bij deze wel bedankt. Als ik nog even mag… jullie boffen toch maar met een personeelslid zoals Geoffrey, zo positief ingesteld en met plezier zijn werk doen, zo lopen er niet veel.

Windey

Midden februari ben ik verhuisd naar mijn nieuwe huis. Zoals dit vaak gaat na een verhuis, hebben mijn vriendin en ik daar maandenlang een living gehad zonder raamdecoratie, gedoucht in een badkamer zonder blinderingen en geslapen zonder raamsverduistering. Sinds kort is daarin verandering gekomen dankzij Geert Baert en zijn hulpvaardig team hebben wij prachtige gordijnen in de slaapkamer en living, een rolgordijn in de hal en blinderingen in de badkamer. Wij slapen schitterend en weten weer hoe het is om niet snel  voorbij een badkamerraam te moeten lopen. Bedankt aan Geert Baert van Tony Baert voor de goede raad bij het kiezen en de perfecte levering en plaatsing !

Lardenoit

Paar weken terug hebben we door hen onze living en hall laten schilderen en we zijn SUPER tevreden. Naast niet alleen ‘stielmannen’ (zoals we ‘t bij ons zeggen), spenderen ze voldoende tijd aan het voortraject zodat de ideeën voldoende kunnen rijpen. Ze hebben veel aandacht voor concept en hbb daar nodige materiaal en kennis voor in huis. Hun toonzaal loont écht de moeite om te bezoeken (dan zie je direct dat het meer is dan een schilderwinkel).

Keukenhome

Met Geert Baert van Tony Baert heb ik zowel zakelijk als privé al samen gewerkt.  Geert en zijn team verzorgen hun klanten ook van A tot Z.  Wens je enkel verf te kopen?  Dat kan!  Ze voorzien je van alle nodige uitleg & materiaal om tot een mooi resultaat te komen.  Schilderen ze zelf?  Dan is perfectie het sleutelwoord.  Geert en zijn team zorgen ervoor dat de ruimte eerst volledig stofvrij gemaakt wordt.  Daarna controleren & bewerken ze alle muren, plafond, plintjes, raamkozijnen, … tot dat deze perfect staan om te schilderen.  Voor de laatste lagen komen ze nogmaals ter plaatse om de definitieve kleurkeuze samen met de klant te maken.  Dit alles volgens een vooropgestelde planning die nauwgezet aangehouden wordt.  Naast al dit perfect schilderwerk zorgen zij ook nog voor bijpassend behang en dit volgens de nieuwste trends.  Daarnaast staan ze de klant met raad en daad bij, bij de keuze van raamdecoratie.  Of het nu gaat over stores, lamellen, gordijnen, …. Ze vertellen u er alles over in de 2 verdieping rijke showroom.  Daar staat alles tentoongesteld en kan je dit testen.  Kortom bij Geert Baert en zijn team moet u zijn voor de perfecte sfeer van uw woning.

Van Passen

Daarstraks is een van uw medewerkers alles in orde komen maken. Graag willen we u bedanken voor de top services die geleverd is en het zeer goede werk! Fijne medewerker.

Hartelijke dank,

Van Havere Projects

Bij deze wouden we je laten weten dat we enorm tevreden zijn van onze samenwerking. Van offerte, tot begeleiding tussen de verschillende aannemers en de uitvoering verliep alles vlot. Je heb met je decoratieve schildertechnieken van ons huis een thuis gemaakt waar we met plezier in vertoeven. Je techniekers zijn stielmannen en lieten alles steeds netjes achter met als kers op de taart terugkomen na een deugddoende vakantie in een opgeruimd, geschilderd en omgetoverde living als resultaat. Een dikke pluim voor alle techniekers die zijn langsgeweest.

1000 x dank